Home Tags Religjon

Tag: religjon

Profetin që e respektojnë katër religjione

Nga Gëzim Llojdia 1. Profeti që e respektojnë 4 fe: Kristianizmi, Islami, Bahai dhe Mandaeismi. Gjon Pagëzori shkrruan Caleb Strom te ancient origins ishte një predikues...
SiteLock