Home Tags Reklame

Tag: reklame

Sa kushtojnë reklamat në televizionet shqiptare? Më të shtrenjtat ‘Big Brother...

A e dini se sa kushton transmetimi i një reklame në televizionet shqiptare, cilat janë emisionet më të shtrenjta dhe ato më të lira? “Monitor”,...

Fshihet reklama kineze që shkaktoi reagim të gjerë dhe acaroi ndjekësit

Një reklamë për pecetat e heqjes së make up-it është hequr nga interneti në Kinë, pasi shkaktoi reagim të gjerë në mediat sociale me...
SiteLock