Home Tags Regen

Tag: regen

Regan, Gorbaçov dhe shëtitja në liqen. Si përfundoi pas 40 vjetësh...

Kur mbërritën në Liqenin e Gjenevës në atë nëntor të ftohtë të vitit 1985, dihej se do të ishim dëshmitarë të një ngjarjeje historike,...
SiteLock