Home Tags Raynaud

Tag: raynaud

Nëse duart dhe këmbët tuaja ndryshojnë ngjyrë nga i ftohti mund...

Nëse dalim jashtë pa doreza në një ditë të ftohtë do të vëmë re se gishtat, kthehen në ngjyrë të bardhë, madje mund të ndjejmë...
SiteLock