Home Tags Raport vjetor

Tag: raport vjetor

Raporti i Ministrisë së Financave: Bashkia Tiranë renditet e para për...

Bashkia e Tiranës renditet e para për investimet për banorë. Së fundmi Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka bërë publik raportin vjetor mbi financat...

Bum ankesash për tenderat, 178 kërkesa vetëm në 4 muaj, kompanitë...

Autoritet kontraktore kanë paraqitur një lumë ankesash për tenderat pranë Komisionerit të Prokurimit Publik. Pavarësisht problemeve që po kalon vendi në realizmin e projekteve...
SiteLock