Home Tags Raphael

Tag: raphael

Fakte rreth jetës dhe veprës së Rafael Sanzios

Rafael është një nga tre mjeshtrat e pikturës gjatë “Rilindjes”, sëbashku me Leonardo da Vinçi dhe Mikelangelo. Punët e tij janë tepër të njohura dhe një...
SiteLock