Home Tags Ramsesi II

Tag: Ramsesi II

Ramsesi II: Ndërtuesi i madh dhe faraoni i diskutueshëm i Egjiptit...

Ramsesi II hipi në fronin e Egjiptit më31 majin e vitit 1279 Para Erës Sonë, duke sunduar për gati 67 vjet. Ai la trashëgim një...
SiteLock