Home Tags Ramb

Tag: ramb

Shqipëria dhe ‘eksperimenti’ me bananet e Somalisë në 1940! Historia e...

Nga Kreshnik Kuçaj Kompania e monopolit të bananeve (Regia azienda monopolio banane (RAMB), ishet një kompani shtetërore italiane aktive në vitete 1930-1940. Ajo u themelua...
SiteLock