Home Tags Raffaele Cutolo

Tag: Raffaele Cutolo

“Njeri i dhunshëm dhe i dëshpëruar, më i rëndësishëm edhe se...

Ka ndërruar jetë në burg në moshën 79-vjeçare, bosi i Camorra-s, Raffaele Cutolo. Ai ishte një prej themeluesve të Nuova Camorra Organizzata, një degë...
SiteLock