Home Tags Qyteti i humbur

Tag: qyteti i humbur

Milano, qyteti i humbur i kanaleve në Itali

E vendosur në këndin jug-perëndimor të qytetit, rrethi Navigli mbetet një nga lidhjet e fundit të vërteta që milanezët kanë me ujin. Vetë Kanali...

Zbulohet qyteti i humbur në Afrikë

Qyteti ishte pjesë e një civilizimi të fuqishëm të quajtur Perandoria Aksum, i cili mbizotëroi me shekuj në Afrikën Lindore dhe tregtoi me fuqi...
SiteLock