Home Tags Qyteterimi

Tag: qyteterimi

Fundi që shkaktuam vetë mijëra vjet më parë, solli shpikjen e...

Pse na u desh kaq shumë kohë, për të shpikur qytetërimin që kemi aktualisht? Homo sapiensimodern, evoluoi për herë të parë afro 250.000– 350.000 vjet më parë. Por hapat fillestarë drejt civilizimit – vleljes së të korrave, dhe më pas “zbutjes” dhe kultivimit të bimëve – nisi vetëm rreth...
SiteLock