Home Tags Qyteterim

Tag: qyteterim

Përse perëndimi dominoi kaq gjatë? Avantazhin e solli diversiteti kulturor, politik...

Arne Westad Për pjesën më të madhe të kohës që nga fillimet e qytetërimit njerëzor, Azia ka qenë në krye, ekonomikisht dhe teknologjikisht. Momenti ekzakt...
SiteLock