Home Tags Qytetaria shijakse

Tag: qytetaria shijakse

Nikolla Sudar: Çik Buka, “emblema e qytetarisë shijakase”, edukator i brezit...

Ngushëllimet ma të thella e ma të sinqerta familjes dhe të afërmve për humbjen e njeriut të tyre të shtrenjtë, njëkohësisht edhe mikut tim...
SiteLock