Home Tags Qv

Tag: qv

KAS rrëzon kërkesën e LSI dhe PD: S’ka përsëritje të zgjedhjeve...

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka vendosur të rrëzojë me shumicë votash kërkesën e LSI dhe PD për përsëritjen e zgjedhjeve në qarkun e...
SiteLock