Home Tags Qose

Tag: qose

2022-shi, viti i shansit ‘fatal’ për shqiptarët dhe rreziku i humbjes...

Nga Ylli Pata Në fillimin e shkurtit, Mali i Zi përgatitet të votojë në Parlament një qeveri nën drejtimin e shqiptarit Dritan Abazoviç. i cili...

Rama nderon në Prishtinë Rexhep Qosen: I admirueshëm, patrioti i palëkundur

Profesor Rexhep Qose është nderuar sot në Prishtinë nga Rama me Kordonin e Madh me Yllin e Medaljes së Kryeministrit për Mirënjohje Publike. Patriot i...
SiteLock