Home Tags Qeveria kosove

Tag: qeveria kosove

25 janari mbledh Qeverinë e Kosovës dhe atë të Maqedonisë Veriore

Më datë 25 janar 2021 do të mbahet mbahet mbledhja e përbashkët ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Maqedonisë së Veriut. Kështu bëri të...
SiteLock