Sunday, February 5, 2023
Home Tags Qeteson

Tag: qeteson

Radiologu i Spitalit Infektiv ‘qetëson’ shqiptarët me lajmin e mirë:...

Radiologu i Spitalit Infektiv Renato Osmanaj dha një lajm të mirë: Sëmundja COVID-19 nëse diagnostikohet në kohë , triazhohet në kohë dhe nis mjekimi...
SiteLock