Thursday, February 9, 2023
Home Tags Qesharaket

Tag: qesharaket

Të çmendurit, budallenjtë dhe qesharakët

Nga Ilir Yzeiri Qysh në fillim dua të bëj një sqarim për termat që kam përdorur në titull. Me to nuk dua të shënoj ata...
SiteLock