Sunday, January 29, 2023
Home Tags Qendrimi

Tag: qendrimi

MEPJ informon qytetarët shqiptarë: Aplikimi, kusht për zgjatjen e afatit të...

Ministria e për Europën dhe Punët e Jashtme njofton të gjithë qytetarët që ndodhen në Holandë që tiu drejtohen komunave lokale që të zgjasin...
SiteLock