Saturday, February 4, 2023
Home Tags Qendra stervitore

Tag: qendra stervitore

Rindërtohet Qendra Stërvitore e Forcës Tokësore, Xhaçka: Hap i rëndësishëm

Oficerët dhe nënoficerët e Forcës Tokësore do të përgatiten tashmë në kushte më komode dhe më të përshtatshme në mjediset e sapo rindërtuara të...
SiteLock