Monday, February 6, 2023
Home Tags Qendra kombetare

Tag: qendra kombetare

ASH: Xhevahir Spahiu në 76 vjetor, një nga poetët më të...

Xhevahir Spahiu, anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe një nga poetët më të mëdhenj të vendit të hënën, 1 mars, mbushi 76...

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit shpall fondin e krijimtarisë letrare...

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit shpalli fondin e krijimtarisë letrare për të rinj. QKLL shprehet se mbështetja e letërsisë së autorëve të rinj...
SiteLock