Thursday, February 9, 2023
Home Tags Qendra e krijimit

Tag: qendra e krijimit

Fituesit e fondit të përkthimit nga QKLL do të shpallen më...

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit bën me dije se fituesit e fondeve të përkthimit do të bëhen publikë më datë 7 shtator. Aplikimi...
SiteLock