Sunday, January 29, 2023
Home Tags Qendra e Ekselencës për Çeshtjet Detare

Tag: Qendra e Ekselencës për Çeshtjet Detare

Vijojnë trajnimet profesionale të punonjësve të APD-së

Vijojnë trajnimet dhe kualifikimet profesionale të punonjësve të APD-së nëpërmjet Qendrës së Ekselencës për Çeshtjet Detare Punonjësit e sektorit të IT të APD-së, kanë marrë...
SiteLock