Saturday, February 4, 2023
Home Tags Qeliza

Tag: qeliza

Sëmundja Pompe: Çfarë duhet të dini për këtë sëmundje të trashëguar...

Sëmundja Pompe është një çrregullim i rrallë gjenetik fatal i karakterizuar nga grumbullimi jonormal i një molekule komplekse sheqeri, të quajtur glikogjen, në qelizat...

Zbulohet “thembra e Akilit” e qelizave kancerogjene

Është identifikuar thembra e akilit të kancerit. Bëhet fjalë për një modifikim  gjenetik që pësojnë qelizat kancerogjene, i quajtur aneuploidy, i cili mund të...

Studimi/ Personat me këtë sëmundje e përjetojnë më rëndë koronavirusin

Një zbulim më i fundit ka gjetur arsyen e mundshme pse disa njerëz kanë infeksion më të rëndë nga COVID-19 sesa të tjerët. Të kesh...

A mund të ndihmojë vitamina D kundër Covid-19? Universiteti i Harvardit...

Muajt e fundit ajo është futur edhe në listën e protokollit të medikamenteve dhe vitaminave që individët duhet të marrin nëse preken por edhe...

Ekspertët bëjnë kthesën e madhe, japin lajmin fantastik pas studimit për...

Studimet e fundit të kryera në Britaninë e Madhe nxorën në pah se nivelet e antitrupave te njerëzit që kanë kaluar koronavirusin, pësuan një...

Zbulohet proteina që bllokon qelizat e COVID-19 të hyjnë në trupin...

Hapa përpara janë bërë në luftën kundër Covid-19. Një peptid, në praktikë pjesa e të cilit është një proteinë, do të jetë në gjendje të...
SiteLock