Sunday, January 29, 2023
Home Tags Qelia

Tag: qelia

Të dënuarit në regjimin 41 biss në grevë urie, reagon Etilda...

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj ka dhënë informacion për grevën e urisë që kanë nisur dy të dënuar në regjimin 41 biss në burgun...

Para Drejtësisë gjyqtarja e parë që kërkoi burgosjen e Balilit por...

Organet e Vetingut do të vijojnë seancat dëgjimore me gjyqtarët dhe prokurorët, për t’i njohur me rezultatet e hetimit, pavarësisht tërmetit shkatërrues të së...
SiteLock