Monday, February 6, 2023
Home Tags Qazim rasha

Tag: qazim rasha

Met Sula dhe Qazim Rasha i Malit të Dardhës/ Meditime për...

Nga Abdurrahim Ashiku “Nuk është kollaj ta tërheqësh këmbëzën e pistoletës. Një pendë qe nuk mjafton”... Met Sula kishte ardhë në Peshkopi dhe po pinte kafe...
SiteLock