Thursday, February 9, 2023
Home Tags Qazim Dermyshi

Tag: Qazim Dermyshi

Gramshiotët në Kongresin e Lushnjes

Nga Meçan Hoxha Situata politike e Shqipërisë, me mbarimin e Luftës së Parë Botërore qe e mjerueshme.E gjendur, pa shtet, dhe e kërcënuar për ndarjen...
SiteLock