Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Qarkullon

Tag: qarkullon

Çfarë është “WhatsApp Gold” që po qarkullon në WhatsApp?

Një mashtrim i cili promovon një version me pagesë të WhatsApp dhe që gjoja përdoret nga njerëzit me famë po qarkullon në rrjetet sociale. Quajtur...
SiteLock