Sunday, January 29, 2023
Home Tags Qarku shkodres

Tag: qarku shkodres

Ja kush qytet “mbretëron” për sa i përket krimeve dhe drejtësisë...

Në raportin më të fundit të Institutit të Statistikave gjejmë të dhëna mbi statistikat e krimeve dhe drejtësisë penale, ku pasqyrohen të dhënat për...
SiteLock