Saturday, February 4, 2023
Home Tags Qarku durres

Tag: qarku durres

Paloka, jam i lumtur që do përballem me Ramën

Nga Zenel Çeliku  Eshtë I njohur fakti se Edi Paloka, Nën/Kryetari PD, është drejtues politik në fushatën e PD në Qarkun Durrës. Nisur nga ky...

Opozita e bashkuar drejt fitores historike në Qarkun Durrës

Nga Zenel Çeliku Zgjedhjet e 25 Prillit 2021 shikohen dhe vlerësohen shumë të rëndësishme për të ardhmen e vëndit. Për këtë arësye, PD ka deleguar...

Bilanci pas tërmetit/ 460 ndërtesa për tu shembur në qarkun e...

Nga inspektimi i kryer deri më tani në terren nga grupet e ekspertëve shqiptarë e të huaj, 460 objekte duhet të shemben në qarkun...

Emrat e drejtorëve të drejtorive në qarkun e Durrësit vetëm në...

Nga Xhevo Gradica / Emrat e drejtorëve të rinj të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike për qarkun e Durrësit do të bëhen publik në fund...
SiteLock