Monday, February 6, 2023
Home Tags Qafshtame

Tag: qafshtame

Agjencia e Zonave të Mbrojtura Durrës aksion pastrimi në Qafshtamë

Agjencia e Zonave të Mbrojtura Durrës ka organizuar një aksion pastrimi në Qafshtamë. Aktiviteti u organizua me qëllim ndërgjegjësimin dhe edukimin e të rinjëve...
SiteLock