Sunday, January 29, 2023
Home Tags Pushtues

Tag: pushtues

Artur Zheji jep version të ri: Shqiptarët popull kameleon, kanë flirtuar...

Zheji  shprehet se shqiptaret jane si kameleonet duke marre ngjyren e “ambientit”, dhe duke u pershtatur me te gjithe armiqte qe e kane pushtuar....
SiteLock