Thursday, February 9, 2023
Home Tags Pushtimi i shqiperise

Tag: pushtimi i shqiperise

7 prill 1939 enigmat e pushtimit të Shqipërisë nga Italia fashiste

Pushtuesi italian organizoi 50,000 ushtarë të mbështetur nga 51 njësi detare dhe 400 aeroplanë. Ushtria e rregullt shqiptare kishte 15,000 trupa të pajisura keq,...
SiteLock