Sunday, January 29, 2023
Home Tags Pushkatim

Tag: pushkatim

Presidenti i Filipineve urdhëron policinë dhe ushtrinë: Vritini të gjithë shkelësit...

Presidenti i Filipineve, Rodrigo Duterte paralajmëroi dje shkelësit e masave shtrënguese për parandalimin e COVID-19, me pushkatim nëse do të shkaktonin probleme. Stafi mjekësor...

Dëshmia e djalit të ish-ministrit të Zogut: Vëllanë tim e pushkatuan...

Memorie.al publikon historinë e panjohur të Abdurrahman Dibrës me origjinë nga Dibra e Madhe, i cili pasi u diplomua për Shkencat Politike në kryeqëndrën...
SiteLock