Friday, January 27, 2023
Home Tags Punonte

Tag: punonte

Alfred Peza: Infermierja shqiptare që kërkoi vetë të punonte në “repartin...

Gjatë këtyre ditëve kemi kuptuar se kemi mjekë shqiptarë të shpërndarë në të gjithë botën.Suada Prelaj e cila jeton dhe punon në Milano ka...
SiteLock