Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Punonjes sociale

Tag: punonjes sociale

“Filtrohen” punonjësit socialë/ Kush nuk ka diplomën përkatëse bachelor dhe master,...

Profesionin e punonjësit social, tashmë do ta ushtrojnë vetëm ata individë të cilët zotërojnë diplomë të nivelit “Master i Shkencave/Master Profesional”, në fushën e...
SiteLock