Saturday, February 4, 2023
Home Tags Punetoret

Tag: punetoret

Rama merr vendimin: Ndalohen pagesat e qerave për biznesin e vogël...

Kryeministri Edi Rama njofton në Facebook se do të ndalohen pagesat e qerave nga ana e bizneseve të vogla dhe familjarëve të regjistruar në...

Corona pengon punëtorët europianolindorë të vijnë në perëndim

Takim krize tek prodhuesi i materialeve të ndërtimit, Leier në Horitshon, Austri. Kjo zonë në Burgenlandin austriak ndodhet pranë kufirit hungarez. Sipërmarrja e mesme...
SiteLock