Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Punetoret sezonale

Tag: punetoret sezonale

Punonjësit sezonalë që do të punësohen këtë vit në Greqi, ja...

Punonjësit sezonalë që do të punësohen këtë vit në Greqi, do të kenë sigurime dhe shërbim shëndetësor falas. Qeveria greke ka përgatitur ndryshimet e fundit...
SiteLock