Monday, January 30, 2023
Home Tags Punedhenes

Tag: punedhenes

Si t’i motivoni punonjësit tuaj

Investimi në fuqinë punëtore do të thotë investim për të ardhmen. Rëndësia që një kompani i kushton punonjësve luan rol në performancën e kompanisë...

Këto veprime punëdhënësit i bëjnë në intervistat e punës, për t’ju...

Ju ofrojnë një filxhan kafe. Kjo po kthehet në një nga testet më të përhapura në botë. Në fillim të intervistës, punëdhënësi  i ofron kandidadit një filxhan...

10 pyetje “kurth” gjatë një interviste pune, si t’iu përgjigjeni

Kërkimi i një pune dhe dhënia e një interviste është mjaft e vështirë dhe stresuese. Për të mos mjaftuar vetë intervista është një sfidë më...
SiteLock