Monday, February 6, 2023
Home Tags Pune on remote

Tag: pune on remote

SONDAZHI: Sa përqind e punonjësve shqiptarë po punojnë nga shtëpia. Diferenca...

Masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19 kanë detyruar shumë kompani dhe institucioneve që të aplikojnë rrugën e punës nga shtëpia. Referuar një sondazhi të...
SiteLock