Saturday, February 4, 2023
Home Tags Pula

Tag: pula

Edison Pula, ‘hajduti profesionist’ i 50 vjedhjeve u kap në Itali...

Edison Pula dhe Imer Masha ishin dy shqiptarët që u arrestuan në shkurt nga policia italiane. Dy “hajdutët profesionist” lanë “strofkën” e tyre në...

Çmimi i vezëve në treg rritet sërish/ Vezët shiten 30 lekë...

Gripi i shpendëve ka provokuar për herë të dytë një rritje shtesë të çmimit të pulave dhe të vezëve në supermarketet shqiptare. Në një vëzhgim...

Bashkia e Durrësit nuk ka vend/ ISUV: Kemi rënë dakord që...

Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë ka bërë me dije se kanë gjetur vendin ku do të groposin pulat e ngordhura. Ajo është shumë afër...

Po ju sugjerojmë 5 libra të cilët mund t’i lexoni në...

Të gjithë librat e renditur në listën e mëposhtme janë të përkthyer dhe të botuar në shqip  ndaj mund t’i gjeni lehtësisht. “I Huaji”, KAMY Nëse nuk...
SiteLock