Thursday, February 9, 2023
Home Tags Psz albania

Tag: psz albania

Politika incentivuese për mbështetjen e investimeve të huaja

Zv.Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Belinda Ikonomi, zhvilloi një vizitë në kompaninë “PSZ Albania”, e cila është një kompani me kapital gjerman në sektorin...
SiteLock