Friday, March 24, 2023
Home Tags Psikologji

Tag: psikologji

Studimi/ Presioni për të ‘veshur’ gjithmonë një fytyrë të lumtur shkatërron...

Të gjithë duan që të jeni të lumtur: Librat psikologjik që japin këshilla se si të ndaloni shqetësimin, të rritni lumturinë dhe të dëboni...

6 hile psikologjike që mund t’ju ndihmojnë të fitoni pikë me...

Çdo person është unik në mënyrën e vet, mirëpo të gjithë ndajmë të njëjtën natyrë njerëzore. Kjo na lejon të krijojmë lidhje me njerëz...

Njihini njerëzit përmes gjuhës së trupit

Gjuha e trupit nuk është kurrë e gabuar, është shumë më e ndershme se fjalët tona. Por si t’i kuptoni njerëzit? Ka vërtet shumë...

Si t’i transformojmë sfidat e jetës, në mundësi?

Hapat e parë E gjitha fillon rreth 12 muaj. Ne lëvizim në një botë të të rriturve që ecin në këmbë ndërsa ne zvarritemi; derisa...
SiteLock