Saturday, February 4, 2023
Home Tags Psikiater

Tag: psikiater

Situata e stresit të vazhdueshëm për shkak të COVID, psikiatrja Ariana...

Mjekja psikiatre, Arjana Rreli thotë se ne jemi aktualisht në një stres kolektiv si pasojë e COVID-19. Sipas saj, këto shfaqen nëpërmjet tre reagimeve...

Corona dhe karantina – Psikiatri: “Vetmia është ngjitëse”

Për shkak të pandemisë nga virusi në mbarë botën miliona njerëz nuk lejohen të dalin nga shtëpia. Çfarë pasojash mund të ketë vetmia për...

Karl Gustav Jung, psikiatri që “krijoi” njeriun e Nëntëqindës

Ai ishte një nga më të mëdhenjtë e shekullit të njëzetë, ai zbuloi se në detin e madh të të pavetëdijshmes ekziston identiteti ynë...
SiteLock