Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Ps selia

Tag: ps selia

Deputeti i Partisë Socialiste dhe ish-prefekti i Tiranës njoftoi krejt papritur...

Prurjet e reja duket se kanë detyruar edhe shumë spostime, sidomos në Qarkun e Tiranës, ku disa deputetë do të lëvizin drejt qarqeve të...
SiteLock