Thursday, February 9, 2023
Home Tags Ps pd

Tag: ps pd

Në PD-në e Durrësit zihen për kryetar, në PS kanë nevojë...

PD dhe PS-ja janë përfshirë në kaos  gjatë këtyre muajve dhe pse në pozicione të ndryshme. Në partinë që masakroi vendin në tetë vite...

Lista e kandidatëve për deputet zhgënjen bazën e PS dhe PD...

Nga Xhevo Gradica /  Baza e Partisë Demokratike dhe e Partisë Socialistë në Durrës e zhgënjyer për listën e kandidatëve të tyre. Fakti se...
SiteLock