Thursday, February 9, 2023
Home Tags Ps delvine

Tag: ps delvine

Gara për kryetarin e Partisë Socialiste në Delvinë, tërhiqet njëri nga...

Në garën për kryetarin e Partisë Socialiste në Delvinë ishin Izet Silaj dhe Arkad Duka. Mësohet se ky i fundit u tërhoq nga gara pak...
SiteLock