Monday, February 6, 2023
Home Tags Prteste

Tag: prteste

Protestuesit nuk gjejnë zgjidhe, përshkallëzohet protesta dhe marrin vendimin të hyjnë...

Naftëtarët e Ballshit kanë vendosur që ta përshkallëzojnë protestën e tyre ditën e sotme duke hyrë në grevë urie në ambjentet e Rafinerisë së...
SiteLock