Sunday, January 29, 2023
Home Tags Provimet shteterore

Tag: provimet shteterore

Matura 2020/ MASR cakton datat e provimeve shtetërore

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka caktuar datën e provimeve të maturës shtetërore për vitin shkollor 2019-2020. Provimet do të nisin në datë...
SiteLock