Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Provim

Tag: provim

Maturantët protestuan se testi ishte i vështirë / Dalin përgjigjet e...

Dalin përgjigjet e provimit të Matematikës për maturantët. Ministrja Evis Kushi njoftoi se janë marrë në konsideratë shqetësimet e nxënësve dhe prindërve të tyre për...

Maturantët testohen sot në Gjuhën e Huaj, nxënësit me COVID s’marrin...

Rreth 34 mijë maturantë do t’i nënshtrohen ditën e sotme provimit të parë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhës së huaj. Provimi nis në...

Gjermani: Provimi për patentat nuk do të jepet në gjuhën shqipe

Gjermania e ka refuzuar kërkesën për dhënien e provimit të patentave në gjuhën shqipe. Këtë e mësoi Deutsche Welle nga dy ambasadorët e Kosovës...
SiteLock